Peter Schutte

Raadsman

Mr. P.C. Schutte (Peter)

Mr. P.C. (Peter) Schutte heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij is afgestudeerd in de specialisaties privaatrecht en bedrijfsrecht. Voorafgaand aan zijn beëdiging als advocaat in het jaar 2012, is hij werkzaam geweest in de financiële sector. Ook heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij meerdere gerenommeerde advocatenkantoren in de binnenstad van Groningen.

Peter voert een strafrechtpraktijk met daarbij een algemene civiele rechtspraktijk met een sterke nadruk op vastgoedrecht en ondernemingsrecht, alsook contractenrecht met een efficiënte incassopraktijk. Daarnaast voldoet hij aan de benodigde deskundigheidsvereisten om middels gesubsidieerde rechtsbijstand cliënten bij te kunnen staan in het personen- en familierecht.

Peter is  aangesloten bij Geschillencommissie Advocatuur en Law Link. Dit is een grensoverscheidend samenwerkingsverband met advocatenkantoren in én buiten Nederland. Hierdoor wordt het kantoor ook in staat gesteld om in het buitenland Rechtsbijstand te kunnen verlenen.