Betrouwbaarheid & Betrokkenheid

Dé sleutelwoorden voor een goede samenwerking.

Letselschade

Wanneer u letselschade oploopt door toedoen van een ander, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Om deze schadevergoeding te claimen is het belangrijk dat u de juiste rechtsbijstand inschakelt. Een letselschade advocaat is dan de meest voor de hand liggende keuze.

Een letselschade advocaat neemt u veel zorgen uit handen. Zo staat één van onze advocaten u als slachtoffer van letselschade bij, tijdens het volledige letselschadeproces. Dit proces loopt van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot de betaling van de uiteindelijke schadeclaim. De werkzaamheden bestaan uit de aansprakelijkstelling, het opstellen van een schadestaat, de schadevergoeding berekenen, onderhandelen en indien nodig procederen.

Wij helpen u als slachtoffer van een misdrijf, als slachtoffer van een bedrijfsongeluk, als slachtoffer van een verkeersongeluk, als slachtoffer van een dier (bijten, trappen etc.), een medische fout of onveilige producten. Op het moment dat u letsel oploopt, waarvoor iemand anders verantwoordelijk is, kunt u ons benaderen. Zodat wij uw schade kunnen verhalen, zoals letselschade bij lichamelijk of geestelijk letsel, economische schade, en immateriële schade zoals reputatieverlies, persoonlijke smart, het besmeuren van de reputatie van een overledene e.d. Voorts staan wij u bij in een aanvraag voor het Schadefonds Geweldsmisdrijven als u slachtoffer bent geworden van een misdrijf. Wij nemen u veel juridische en administratieve zorgen uit handen zodat u kunt werken aan uw herstel.

Het is belangrijk dat u als slachtoffer bij wordt gestaan door een letselschade advocaat die ervaring heeft met deze procedures. AMBT Advocaten heeft deze ervaring in huis en wij zijn volledig op de hoogte van de geldende voorwaarden en redenen om deze ingrijpende gebeurtenis te ondervangen. Het is bovendien belangrijk dat er uitgebreid de tijd wordt genomen om u in de gehele procedure te begeleiden. Te allen tijde komen wij bij u thuis op bezoek om u in persoon te spreken.