Rechtsgebieden

Bent u ondernemer of particulier en wilt u een professionele en concrete juridische oplossing?

Dan helpen wij u graag op een persoonlijke en betrokken manier. 

AMBT advocaten

Ons advocatenkantoor bestaat uit een team van zeer deskundige en ervaren advocaten waarin betrouwbaarheid en betrokkenheid de sleutelwoorden zijn voor een goede samenwerking.

Indien u rechtsbijstand benodigd bent, plan dan een gratis consult in. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en hierin bespreekt één van onze advocaten graag het proces met u door.

Iedere advocaat is gespecialiseerd en waar mogelijk lid van een specialisatievereniging. Dit zorgt ervoor dat elke advocaat verplicht op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen en wetswijzigingen op zijn of haar rechtsgebied. In de praktijk houdt dit in dat een zaak sneller behandeld wordt en zo de kosten gedrukt kunnen worden. Ons kantoor verricht haar werkzaamheden ook op grond van gefinancierde rechtsbijstand. Controleer hier of u voor een toevoeging (pro deo advocaat) in aanmerking komt.

"Wij zijn advocaten die het recht toegankelijk willen maken. U zit immers niet te wachten op een conflict, een geschil met de overheid of een klacht".