Betrouwbaarheid & Betrokkenheid

Dé sleutelwoorden voor een goede samenwerking.

Tarieven

Het is een veel gehoorde klacht dat advocaten onbetaalbaar zijn en dat er per uur vaak hoge rekeningen worden gepresenteerd. AMBT advocaten staat voor een heldere en overzichtelijk kostenstructuur waarbij, voor zover mogelijk, vaste prijzen gehanteerd worden, zodat u tenminste weet waar u aan toe bent.

In de advocatuur is het niet mogelijk om op basis van no-cure-no-pay te werken (behalve bij de letselschade praktijk)

In de advocatuur is het niet mogelijk om op basis van no-cure-no-pay te werken (behalve bij de letselschade praktijk). In goed overleg is AMBT advocaten bereid om voor elk juridisch geschil tot een tarief (fixed fee) te komen.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, griffierechten en niet genoemde kosten, zoals bijvoorbeeld kosten die in onderling overleg gemaakt worden waaronder eventueel het inschakelen van derden (accountant, medici, notaris, schade-expert).

Indien u meer informatie wenst over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Wij bieden betaalbare rechtshulp aan

Bent u ondernemer of particulier en wilt u een professionele en concrete juridische oplossing?

Dan helpen wij u graag op een persoonlijke en betrokken manier. 

Onze Dienstverlening

Door de combinatie van advocatuur en medische deskundigen en onze expertise op de rechtsgebieden Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Jeugdrecht, Sociaal zekerheidsrecht/sociale voorzieningen, Bestuursrecht, Vastgoed/Bouwrecht, Huurrecht, Letselschade, Medisch Tuchtrecht, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Op het moment dat u een advocaat nodig heeft wilt u deskundige, begrijpelijke en betaalbare bijstand. Daar staan wij voor.