Betrouwbaarheid & Betrokkenheid

Dé sleutelwoorden voor een goede samenwerking.

Onze Dienstverlening

Door de combinatie van advocatuur en medische deskundigen en onze expertise op de rechtsgebieden Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Jeugdrecht, Sociaal zekerheidsrecht/sociale voorzieningen, Bestuursrecht, Vastgoed/Bouwrecht, Huurrecht, Letselschade, Medisch Tuchtrecht, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.
Bent u ondernemer of particulier en wilt u een professionele en concrete juridische oplossing? Dan helpen wij u graag op een persoonlijke en betrokken manier. Wij staan u bij in geschillen en procedures, maar het heeft onze voorkeur om problemen te voorkomen. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor advies ter voorkoming van geschillen en procedures. Ons kantoor heeft één doelstelling: wij zijn advocaten die het recht toegankelijk willen maken. U zit immers niet te wachten op een conflict, een geschil met de overheid of een klacht.

Op het moment dat u een advocaat nodig heeft wilt u deskundige, begrijpelijke en betaalbare bijstand. Daar staan wij voor.

Wij zijn advocaten die het recht toegankelijk willen maken.

Wij bieden betaalbare rechtshulp aan

Bent u ondernemer of particulier en wilt u een professionele en concrete juridische oplossing?

Dan helpen wij u graag op een persoonlijke en betrokken manier. 

Advocaat Natanya Spijker
Advocaat Peter Schutte
Kiymet Altunzade
Advocaat Wilko ten Have
Erika Koehoorn

Tarieven

Het is een veel gehoorde klacht dat advocaten onbetaalbaar zijn en dat er per uur vaak hoge rekeningen worden gepresenteerd. AMBT advocaten staat voor een heldere en overzichtelijk kostenstructuur waarbij, voor zover mogelijk, vaste prijzen gehanteerd worden, zodat u tenminste weet waar u aan toe bent.

In de advocatuur is het niet mogelijk om op basis van no-cure-no-pay te werken (behalve bij de letselschade praktijk)

In de advocatuur is het niet mogelijk om op basis van no-cure-no-pay te werken (behalve bij de letselschade praktijk). In goed overleg is AMBT advocaten bereid om voor elk juridisch geschil tot een tarief (fixed fee) te komen.